# Camper Onderhoud - Camperservice Potgieter

Camperservice Potgieter

Camper Onderhoud

Goed onderhoud aan uw camper zorgt ervoor dat uw camper in topconditie blijft. Door uw camper bij Auto Potgieter te laten onderhouden, bent u verzekerd van een goed werkende camper, zodat u zorgeloos en veilig op vakantie kan!

 

Camper Service Potgieter

Camper onderhoud bij Camperservice Potgieter betekent het beste van twee werelden: Potgieter is gespecialiseerd in het technische gedeelte van de camper; de motor, versnellingsbak, wielen, het onderstel, etcetera. Om ook de opbouw van uw camper van de juiste service te kunnen voorzien, zijn wij een samenwerking aangegaan met onze buren; Johan Westerman Caravan- en Camperreparatie. Johan Westerman is een specialist als het gaat om de reparatie van de opbouw van campers en caravans en kan onder andere wandherstel uitvoeren, de stroom- gas- en watervoorzieningen onderhouden en de vochtigheid in toom houden. Door de samenwerking tussen twee gespecialiseerde bedrijven, kunnen wij uitstekende service bieden tegen een scherp tarief. Ook weet u zeker dat ieder onderdeel van de camper de juiste zorg en aandacht krijgt die het verdient. Bij een generalist waar alle onderhoud in één bedrijf wordt uitgevoerd, is dit specialisme veel minder aanwezig.

Camper Onderhoud Plan

Camperservice Potgieter is aangesloten bij het Camper Onderhoud Plan. Met dit handige onderhoudsplan wordt al het onderhoud voor uw camper gemakkelijk en voordelig geregeld. Zo heeft u al een Camper Onderhoud Plan vanaf 17.50 per maand, en dit dekt de grote en kleine beurt, zomer- of wintercheck, aanvullen van vloeistoffen (zoals olie of koelvloeistof) en pechhulp door heel Europa.
Het Camper Onderhoud Plan zorgt dus voor een goed onderhouden camper en een zorgeloze vakantie!